Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2002 07:01
A- A A+

Αρχικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, ασθενείς και στα νότια πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από εννέα έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 25 και στα νησιά από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Μεγάλη Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στη Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί, ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος καιρός προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή