Σκέφτεται την αποχώρηση από την Εθνική ο Σάντος

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 13:43
UPD:31/05/2012 13:01

A- A A+

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοίνωνε την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το φιλικό με το Βέλγιο, παραδέχθηκε, ότι του έχει γίνει πρόταση από την ομοσπονδία, αλλά ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Όπως εξήγησε, στην Εθνική μπορεί να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχει κάνει, αλλά του έχει λείψει η καθημερινή τριβή, που προσφέρει η δουλειά σε έναν σύλλογο.

Φ. Σάντος: Θα «σκοτωθούμε» για να πετύχουμε στο Euro

Oλόκληρη η συνέντευξη του Φ. Σάντος

«Υπήρχε μια φάση της ζωής μου, που ήθελα πραγματικά να ξεκουραστώ και να αποφύγω την καθημερινή τριβή που υπήρχε. Αυτό που μου αρέσει είναι να προπονώ, μου έχει λείψει αυτή η τριβή. Για αυτό κι έχω τεράστιο σεβασμό στους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει. Αν συνεχίσω να είμαι Ομοσπονδιακός, θα είμαι της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα για την πρόταση που του έχει γίνει από την ομοσπονδία, είπε: Σε ό,τι αφορά το ζήτημα αυτό, έχω μια πρόταση εκ μέρους της Ομοσπονδίας για τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Από εκεί και πέρα όμως, δεν έχω πάρει την τελική μου απόφαση. Κάποια στιγμή θα ανακοινωθεί η απόφαση που θα ληφθεί, όμως ακόμα την επεξεργάζομαι. Έχει να κάνει με το τι θέλω εγώ για το δικό μου το μέλλον, τι θέλω να κάνω από εκεί και πέρα.

Η πρόταση υπάρχει, πρέπει να τη βάλω κάτω και να δω τα αρνητικά και τα θετικά, για να δω τι αποφασίσω και νομίζω πως αυτό είναι απολύτως κατανοητό».

Τέλος, για το Euro δήλωσε πεπεισμένος ότι οι ποδοσφαιριστές του θα «ματώσουν» για να τιμήσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.

«Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει από τους παίκτες μεγάλα πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας ζούμε όλα τα παιχνίδια έντονα για να τιμήσουμε την Ελλάδα και θέλουμε πάρα πολύ να δώσουμε παραπάνω χαρά σ' έναν κόσμο που δοκιμάζεται σκληρά και βλέπει τις χαρές με το σταγονόμετρο. Ξεκαθαρίζω πως από την πλευρά μας θα "ματώσουμε" και θα "σκοτωθούμε" για να πετύχουμε. Θα δώσουμε το 100% για την Ελλάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις