Εθνική ομάδα: «Πρώτη» εν όψει Βελγίου

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012 21:17
UPD:21:18
A- A A+

Την προετοιμασία της για την τελική φάση του EURO 2012, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας το προσεχές καλοκαίρι, ξεκίνησε σήμερα η Εθνική μας ομάδα. Η «γαλανόλευκη» προπονήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά υπό τσουχτερό κρύο, με τον Φερνάντο Σάντος να δουλεύει σε θέματα τακτικής, τη στιγμή που έγιναν πολλές ασκήσεις με μπάλα.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος χώρισε τους διεθνείς σε δυο γκρουπ, ώστε να παίξουν διπλό και να δοκιμάσει δυο δεκάδες, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να «θυσιάζεται». Στη μια ο Τζόρβας ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Τοροσίδης, Χολέμπας κάλυπταν το δεξί και το αριστερό άκρο, αντίστοιχα, της άμυνας και στο κέντρο ήταν ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος θα έχει... παρτενέρ τον Αβραάμ στο φιλικό της Τετάρτης με το Βέλγιο.

Αμυντικά χαφ ήταν οι Μανιάτης, Φωτάκης, με τον Κατσουράνη να είναι μπροστά τους. Στη γραμμή της επίθεσης οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς κάλυπταν τα δυο άκρα και ο Γκέκας ήταν στην κορυφή. Μάλιστα, αυτή αναμένεται να είναι και η ενδεκάδα, μαζί με τον Αβραάμ, που θα επιλέξει ο Σάντος να ξεκινήσει στο Παγκρήτιο. Τη δεύτερη αποτελούσαν οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μάκος, Καραγκούνης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Αθανασιάδης.

Από εκεί και πέρα, οι Κώστας Φορτούνης και Ορέστης Καρνέζης ήταν τα καινούρια πρόσωπα κι έδειξαν πολύ καλή διάθεση κι έτοιμοι να βοηθήσουν όταν πρέπει, ενώ ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν έχει... πονοκεφάλους ενόψει του φιλικού. Οι μοναδικοί που δεν προπονήθηκαν επειδή έκαναν αποθεραπεία ήταν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Νίκος Λυμπερόπουλος, αφού χθες αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους (Σάλκε και ΑΕΚ, αντίστοιχα).

Tέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στον Άγιο Κοσμά. Έτσι, αύριο, Τρίτη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ενόψει του φιλικού με τους Βέλγους.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις