Στην Αθήνα σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 06:58

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου.

A- A A+

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Σουλτς θα απευθύνει ομιλία στην Αίθουσα της Γερουσίας, στις 19:00 μ.μ., στην κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και Οικονομικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, με θέμα «Η Ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης περιλαμβάνει:

- 14.00: Ακρόαση από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια

- 15.00: Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, στο Μέγαρο Μαξίμου

- 15.45: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στο γραφείο του στη Βουλή.

- 16.30: Συνάντηση με το Πρόεδρο του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) κ. Γεώργιο Παπανδρέου, στο γραφείο του στη Βουλή.

- 18.30: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, στο γραφείο του στη Βουλή.

- 19.00: Ομιλία στην κοινή Συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και Οικονομικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππου Πετσάλνικου με θέμα «Η Ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή