Ερώτηση Γ. Καρατζαφέρη για τις δηλώσεις Θ. Πάγκαλου περί εθνικής κυριαρχίας

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 17:58

Να διευκρινίσει αν συμμερίζεται τις θέσεις του Θ. Πάγκαλου περί εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας ζητεί με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

A- A A+

Να διευκρινίσει αν συμμερίζεται τις θέσεις του Θ. Πάγκαλου περί εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας ζητεί με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Υπενθυμίζεται ότι ερωτηθείς από γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό εάν εκλαμβάνει ως απώλεια της κυριαρχίας της Ελλάδας την ενισχυμένη εποπτεία από την τρόικα, ο κ. Πάγκαλος είχε ισχυριστεί ότι ο ίδιος είναι υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, καθώς είναι, όπως είπε, «είμαι Ευρωπαίος και κυρίως υπέρ της ομοσπονδιακής Ευρώπης».

Στην ερώτησή του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημειώνει πως η συνέντευξη του κ. Πάγκαλου «προκάλεσε πανελλήνια οργή και μεγάλη ανησυχία».

Τονίζει ακόμη πως «είναι μεγίστη ανάγκη αυτή την ώρα για τη χώρα, τους θεσμούς και κυρίως τον λαό μας, να υπάρξει πλήρης αποσαφήνιση του συγκεκριμένου θέματος που τραυματίζει καίρια όλον τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδος».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή