Ιβκοβιτς: «Με τον κόσμο η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη νίκη»

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 18:42

Πανέτοιμος για την πρόκριση στα play off της Euroleague, εις βάρος της Γαλατασαράι, είναι σύμφωνα με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς ο Ολυμπιακός.

A- A A+

Ο Σέρβος προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε την εκτίμησή του για την τουρκική ομάδα, ωστόσο, όπως είπε «...είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, η αναμέτρηση της εβδομάδας όπως είπε και η Ευρωλίγκα. Με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα θα είναι έτοιμη αύριο για τη νίκη».

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για την αντίπαλο του Ολυμπιακού ο έμπειρος προπονητής: «Η Γαλατασαράι παίζει καλό και ελεγχόμενο μπάσκετ. Πρόκειται για την μοναδική ομάδα φέτος που έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είναι και η πιο ισχυρή ομάδα εφέτος στη διοργάνωση. Ξέροντας πως το Final 4 θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, κανείς δεν είχε τη Γαλατάσαραϊ φαβορί. Δεν τους έδιναν ούτε καν ελπίδες για πρόκριση στα play off. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έχουν κάνει μια σταθερή πορεία και τους αξίζει που βρίσκονται για εδώ».

Ντ. Ιβκοβιτς: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια

Ντ. Ιβκοβιτς: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια

Για την ετοιμότητα των Γκετσεβίτσιους και Κέσελ είπε: «Είναι πρόβλημα ότι δεν προπονήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Ο Κέσελ είναι εντάξει, πιστεύω ότι σήμερα θα μπει και ο Γκετσεβίτσιους. Θα αποφασίσω για τη δωδεκάδα αύριο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις