Φερέιρα: Δύσκολο το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 16:27

A- A A+

«Θα έλεγα, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για εμάς. Ο αγώνας περιμένω να είναι δύσκολος και περίπλοκος, αλλά εμείς στοχεύουμε τη νίκη. Αυτός είναι πάντοτε ο σκοπός μας», σχολίασε ο Πορτογάλος σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της Nova.

Παράλληλα, εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός, πως το παιχνίδι με τη διακοπή μεταφέρθηκε κατά μια εβδομάδα και έτσι ο «δικέφαλος» του Βορρά πρόλαβε να ξεκουραστεί από τα παιχνίδια με την Ουντινέζε για το Europa League.

«Ο αντίπαλός μας προέρχεται από μια εβδομάδα ξεκούρασης δεδομένου ότι βάσει του αρχικού προγράμματος θα ερχόταν στο ΟΑΚΑ αμέσως μετά τον ευρωπαϊκό του αγώνα, αλλά βεβαίως όπως είπα και πριν, αυτά είναι θέματα που άπτονται των κανονισμών και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο ούτε να επέμβω. Έστω και αν δεν κατανοώ κάποια πράγματα δεν θα ήθελα να εκφέρω άποψη περί των αποφάσεων που έχουν ληφθεί».

Τέλος, ερωτηθείς για τις πολλές απουσίες του Παναθηναϊκού λόγω τραυματισμών, ο Φερέιρα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κανέναν ποδοσφαιριστή του, αν δεν είναι 100% έτοιμος.

«Όλοι οι παίκτες θα μπορέσουν να παίξουν και να βοηθήσουν όταν θα είναι έτοιμοι για να μπορέσουν να το κάνουν αυτό, όταν δηλαδή θα είναι απόλυτα έτοιμοι ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν. Αυτό ισχύει τόσο για τον Μπουμσόνγκ και τον Νίνη όσο και για οποιονδήποτε άλλον.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι λόγου χάρη για δύο μήνες εκτός, δεν μπορεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους αμέσως μόλις αποθεραπευτεί από ιατρικής πλευράς. Χρειάζεται να δουλέψει μια επιπλέον περίοδο κατά την οποία θα τονωθεί η φυσική του κατάσταση και θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση που απαιτείται προκειμένου να είναι πανέτοιμος και στο επίπεδο που πρέπει για να βοηθήσει την ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις