Α1 Μπάσκετ: Ανετα ο Κολοσσός τον Ηλυσιακό

Σάββατο, 03 Μαρτίου 2012 18:03
UPD:19:02
A- A A+

Αν εξαιρέσει κανείς το δεύτερο 10λεπτο, στο οποίο οι Ροδίτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι κι έδωσαν την ευκαιρία στην αθηναϊκή ομάδα να πλησιάσει με τη λήξη του ημιχρόνου στους 3 πόντους (35-32), στο δεύτερο μέρος είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς κι έφτασαν άνετα στο +16.

Ο Λιακόπουλος με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά, ενώ από τους φιλοξενούμενους που ήταν απελπιστικά άστοχοι κανένας παίκτης δεν κατάφερε να πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων. Από 9 πόντους πέτυχαν οι Ενγκουάιερ και Κασελάκης.

Το παλεύει για 8άδα ο Aρης

«Ζωντανός» στο παιχνίδι της εισόδου στα πλέι οφ της Α1 παρέμεινε ο Άρης, που επικράτησε άνετα της Καβάλας με 78-57, στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, μετά τον αποκλεισμό της στην φάση των «16» του EuroCup, δεν έχει, πλέον, άλλο στόχο από το να μπει στην οκτάδα και να λάβει μέρος στα πλέι οφ και, τουλάχιστον, στο σημερινό παιχνίδι έδειξε αποφασισμένη να το πετύχει.

Με τον Ντέιβις να «φορτώνει» το καλάθι των αντιπάλων με 25 πόντους, οι Θεσσαλονικείς έκαναν ένα πολύ καλό ημίχρονο και η «χαλάρωση» που έδειξαν στο τρίτο δεν ήταν αρκετή για να φτάσει η Καβάλα στην ολική ανατροπή. Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι «πάτησαν γκάζι» κι έφτασαν στην πιο άνετη ίσως νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Από την Καβάλα, που θα παίξει στα πλέι οφ, Πάσαλιτς και Καραποστόλου πέτυχαν από 16 κι 11 πόντους αντίστοιχα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις