Σούπερ Λίγκα: Πανιώνιος-Ατρόμητος 1-2

Σάββατο, 03 Μαρτίου 2012 19:12
UPD:05/03/2012 12:49
A- A A+

Ο Κώστας Μήτρογλου πήρε και πάλι τους Περιστεριώτες από το χέρι και τους οδήγησε στη νίκη, πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ της ομάδας του για να φτάσει τα 11 τη φετινή σεζόν και να ανέβει στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης πίσω από τον Μιραλάς, που έχει 13 και τον Σεμπάστιαν Λέτο με 15.

Το πρώτο του τέρμα ο Έλληνας επιθετικός το πέτυχε στο 29' με άψογο πλασέ μετά από όμορφη πάσα-τακουνάκι του Ελίνι Δημούτσου, ενώ το δεύτερο ήρθε στο 67' σε κόντρα των παικτών του Γιώργου Δώνη.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και σίγουρα δεν άξιζε να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0. Εν τέλει, όμως, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Ντιμπαλά στο 80'.

Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος έφτασε τους 37 βαθμούς και ξέφυγε στο +4 από τον ΟΦΗ, που είναι αυτή τη στιγμή η μόνη ομάδα που τον απειλεί για την πέμπτη θέση.

Οι Κρητικοί, μάλιστα, θα έχουν αύριο δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ οι Περιστεριώτες μετράνε και ένα παιχνίδι λιγότερο στο σύνολο των 23 αγωνιστικών.

Στον αντίποδα, η ήττα σπρώχνει τον Πανιώνιο πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Εκεί που όλα έδειχναν, ότι οι κυανέρυθροι δεν θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την παραμονή τους στην κατηγορία, τώρα μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, δείχνουν να βρίσκονται ξανά σε δύσκολη θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις