Σούπερ Λίγκα: Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 09:00
A- A A+

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη, που θα τους διατηρήσει για ακόμα μια εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που ο «δικέφαλος» του Βορρά θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν, στο οποίο δεν έχει να σκεφτεί τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτό.

Μειονέκτημα για το «τριφύλλι» το γεγονός, πως δεν θα έχει φιλάθλους στο πλευρό του, λόγω της τιμωρίας έδρας της ομάδας από τα επεισόδια με την Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Την όποια απώλεια βαθμών του πρωτοπόρου Παναθηναϊκό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, που έχει και αυτός δύσκολη αποστολή με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (17:15, NS2).

Μάλιστα, το παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά προηγείται χρονικά εκείνου των «πρασίνων» και κατά συνέπεια τυχόν γκέλα, θα επιτρέψει στο «τριφύλλι» είτε να διευρύνει το προβάδισμά του στην κορυφή, είτε να παραμείνει εκεί ακόμα και με ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Στα υπόλοιπα ματς,ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Εργοτέλη (15:00, NS2), ενώ μάχες επιβίωσης δίνουν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις η Δόξα με τον ΠΑΣ (17:15, NS3) και ο Λεβαδειακός με την Κέρκυρα (15:00, NS3).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις