Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2001 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας, που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειο-δυτικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που αργότερα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα στο Βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 έως 21 βαθμούς, στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για την Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως τις απογευματινές ώρες, προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή