Χωρίς Κάρολ στην Ουκρανία o Oλυμπιακός

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 12:17

Παρότι ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» είχε παρουσιάσει βελτίωση, ο προπονητής του προτίμησε να μην ρισκάρει και πήρε στη θέση του τον νεαρό Μπάμποβιτς.

A- A A+

Παρότι ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» είχε παρουσιάσει βελτίωση, ο προπονητής του προτίμησε να μην ρισκάρει και πήρε στη θέση του τον νεαρό Μπάμποβιτς. Έτσι ο Βορειοϊρλανδός πορτιέρο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (6/3) εν όψει της αναμέτρησης με τη Μέταλιστ στην Ουκρανία για την φάση των «16» του Europa League. Από την προπόνηση απουσίασε ο Ντιόγκο, ο οποίος ταλαιπωρείται από εμπύρετο ιογενή γαστρεντερίτιδα. Στον Βραζιλιάνο επιθετικό δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και παραμένει στο σπίτι του.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το Χάρκοβο.

Αυτή αποτελείται από τους Μέγερι, Μπάμποβιτς, Τοροσίδη, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Ποτουρίδη, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Κάρολ, Δασκαλάκης, Μόνχε, Ντιόγκο, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν την Τετάρτη στις 10:30.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις