Βαλβέρδε: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 19:47

Απέφυγε να χρίσει φαβορί στις αναμετρήσεις με τη Μέταλιστ Χαρκιβ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

A- A A+

Ο Βάσκος προπονητής επισήμανε ότι έχει αποφασίσει για το σχήμα που θα παρατάξει, ανέφερε ότι περιμένει γρήγορο παιχνίδι από δύο γρήγορες ομάδες, συγκρίνοντας, μάλιστα, τους Ουκρανούς με τις Μαρσέιγ, Άρσεναλ και Ντόρτμουντ, που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Champions League.

«Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο φαβορί για την πρόκριση. Εμείς έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Η Μέταλιστ τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο φαβορί», ξεκαθάρισε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Βαλβέρδε κι αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση στην επιθετική γραμμή της Μέταλιστ: «Μας απασχολεί το γεγονός ότι η Μέταλιστ έχει πολύ καλή επίθεση. Έχει γρήγορη επίθεση με Αργεντίνους ποδοσφαιριστές και Βραζιλιάνους, είναι κάτι που μας προβληματίζει. Εχει πετύχει οκτώ γκολ στη Σάλτσμπουργκ και φυσικά πρέπει να το προσέξουμε».
Για το αν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει ήταν ξεκάθαρος: «Ναι, έχω καταλήξει στο τι θα κάνω. Τα παιχνίδια είναι πολλά, αλλά έχω αποφασίσε. Πήρα μαζί μου 21 ποδοσφαιριστές διότι από την στιγμή που είναι όλοι διαθέσιμοι ήθελα να τους έχω και όλους μαζί».
Όταν ρωτήθηκε εάν μπορεί να συγκρίνει τη Μέταλιστ με τις ομάδες που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο Champions League, όπως η Ντόρτμουντ και η Μαρσέιγ, ο Βαλβέρδε απάντησε: «Σίγουρα μπορώ να συγκρίνω αυτές τις ομάδες. Η Μέταλιστ λογικά θα πάρει το πρωτάθλημα Ουκρανίας και του χρόνου θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στην Μέταλιστ και την Άρσεναλ και την Μαρσέιγ».
«Εχω μερικά σκορ στο μυαλό που μου αρέσουν. Σίγουρα θα μας άρεσε να κερδίζαμε αύριο, αλλά δεν μπορώ να μαντέψω τι θα συμβεί, γιατί θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις