Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Το πρωϊ κατά τόπους στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιο-ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 10 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 28 και στα νησιά από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Μεγάλη Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται ζεστός καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιο-ανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, όπου το πρωϊ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή