Η ατζέντα της ημέρας

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 12:03
UPD:12:04
A- A A+

Η ατζέντα της Πέμπτης, 8 Μαρτίου 2012 (ανανεώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας)

- Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

- 10:30 Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επισκέπτεται τον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) στο Περιστέρι, (Εθνικής Αντιστάσεως 127 - Απέναντι από το Γήπεδο του ΗΦΑΙΣΤΟΥ) όπου θα έχει συνάντηση με τις εργαζόμενες και μητέρες του σταθμού.

- 11:00 Τρίωρη στάση εργασίας της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 στο υπουργείο Υγείας.

- 11:30 Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα με τον αντιπρόεδρο της ιταλικής Βουλής Rocco Buttiglione και τους βουλευτές Margherita Boniver και Sandro Gozi. Στις 12:30 ο υπουργός θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της "Συριακής Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής για Δημοκρατική Αλλαγή".

- 12:00 Ανακοίνωση των στοιχείων για την ανεργία Δεκεμβρίου, από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

- 12:00 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, θα έχει, στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος, συνάντηση με Προέδρους των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Ελλάδος.

- 12:30 Συνάντηση Λ. Παπαδήμου με αντιπροσωπεία του ιταλικού κοινοβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

- 13:00 Ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Έρευνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η ΝΟ ΑΕΙ Αττικής της ΚΝΕ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και με θέμα: «Η καπιταλιστική κρίση και πώς πλήττει τη νέα γυναίκα». (Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο -Αίθουσα Σάκη Καράγιωργα 2).

- 14:00 Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής Καρπασίας

- 14:30 Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά με το Προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

- 16:00 Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου (Βουλή).

- 20:30: Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα παρακαθήσει σε δείπνο, που παραθέτει ο πρέσβης της Ιταλίας κ. Claudio Glaenzer, στην Ιταλική Πρεσβεία, προς τιμήν του Αντιπροέδρου της Ιταλικής Βουλής κ. Rocco Buttiglione, που επισκέπτεται την Αθήνα σε ένδειξη συμπαράστασης της Ιταλικής Βουλής και του Προέδρου της κ. Gianfranco Fini προς της χώρα μας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή