Formula 1: Εξηγήσεις θέλει ο ντι Μοντεζέμολο

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 17:45

A- A A+

Ηδη, στο στρατόπεδο της Scuderia έχουν ξεκινήσει τα πρώτα αρνητικά σχόλια για το νέο μονοθέσιο. Ετσι, η αρχική αισιοδοξία για επιστροφή της Ferrari στις νίκες που υπήρχε στην παρουσίαση της νέας F2012, έχει δώσει τώρα τη θέση της στην αμφιβολία και τον σκεπτικισμό.

Είναι γνωστό ότι μετά την ολοκλήρωση των τελευταίων δοκιμών στην Βαρκελώνη τόσο ο τεχνικός επικεφαλής της Ferrari, Πατ Φράι όσο και ο Φερνάντο Αλόνσο εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά να γίνει και ότι το βάθρο των νικητών για τους πρώτους τουλάχιστον αγώνες της χρονιάς φαντάζει μακρινός στόχος.

Ειδικότερα, ο Ισπανός πιλότος μετά τα τέσσερα τετραήμερα που δοκίμασε την F2012, τόνισε ότι η ομάδα θα «υποφέρει» στα πρώτα GP, αναλογιζόμενος τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

«Ελπίζω ότι δεν είναι αλήθεια πως θα υποφέρουμε στην αρχή, αν και ο Αλόνσο είναι ανέκαθεν πολύ αντικειμενικός. Θα ήθελα να καταλάβω τον λόγο και ακόμη περισσότερο να καταλάβω πως θα μπορούσαμε να κάνουμε άμεσα τις απαιτούμενες αλλαγές», δήλωσε στην Gazzetta dello Sport, ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντεζέμολο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις