Μαύρη κωμωδία στο θέατρο Badminton

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 13:23
UPD:13:29

A- A A+

Η μαύρη κωμωδία «Έγκλημα στο Negromikele: Το μυστήριο του Μπαντ Μινγκτόν» παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα Non Sense στο θέατρο Badminton, για να εισαγάγει το κοινό σε ένα παράξενο έγκλημα με αρκετές δόσεις ανατρεπτικού χιούμορ. Έχοντας την ατμόσφαιρα αστυνομικού θρίλερ, η παράσταση της Ιουλίας Ριζοπούλου και του Λάμπρου Παπαγεωργίου είναι εμπνευσμένη από την κινηματογραφική ταινία «Murder by death» του Νιλ Σάιμον.

Υπόθεση

Ένας εκκεντρικός εκατομμυριούχος καταφέρνει να συγκεντρώσει στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο του τους πέντε δημοφιλέστερους ντετέκτιβ της εποχής, προσκαλώντας τους σε ένα δείπνο μετά φόνου. Το σχέδιο έχει ως εξής: στις 9.45 το βράδυ θα σερβιριστεί το δείπνο και τα μεσάνυχτα θα γίνει ένας φόνος. Ο σατανικός και ιδιόρρυθμος οικοδεσπότης προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον εξιχνιάσει το έγκλημα. Η σύνθετη υπόθεση, οι συνεχείς ανατροπές και η πολυπλοκότητα των στοιχείων είναι κομμάτια του πάζλ που δυναμώνουν το ενδιαφέρον του θεατή και τον ωθούν να μπει στην ιστορία.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία - κείμενο: Λάμπρος Παπαγεωργίου, Ιουλία Ριζοπούλου, σκηνικά: Φοίβος Παντελίδης, κοστούμια: Μάνος Ανδρέου. Χορογραφίες: Ζωή Χατζηαντωνίου, Κατερίνα Αλεξανδράκη. Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος. Το ρόλο του αφηγητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ερμηνεύουν οι: Ελισσαίος Βλάχος, Αντώνης Ιορδάνου, Λάμπρος Παπαγεωργίου, Ιουλία Ριζοπούλου Μαρία Ροβάκη, Έλενα Ρουμελιώτη, Αλκμήνη Σταθάτου, Κώστας Τζαφέρης.

Πληροφορίες

«Έγκλημα στο Negromikele: Το μυστήριο του Μπαντ Μινγκτόν», Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή, Αθήνα, τηλ. 211-1010020. Παραστάσεις έως και 18 Μαρτίου , από Τετάρτη έως Κυριακή στις 9.15 μ.μ.. Εισιτήρια: 15 ευρώ (φοιτητικό 9 ευρώ).

Προτεινόμενα για εσάς