Σούπερ Λίγκα: Κέρκυρα-Ξάνθη 2-0

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 17:00
UPD:12/03/2012 18:39

A- A A+

Οι Φαίακες δίνουν μάχη για να διατηρηθούν στην Σούπερ Λίγκα και όντας δεύτεροι από το τέλος μαζί με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα (ισοβαθμούς στους 21 πόντους), δεν είχαν κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών.

Το πείσμα, λοιπό, ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Κέρκυρα πέτυχε τα γκολ που έκαναν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι, που δεν ήταν και τόσο ανώτερη των αντιπάλων της.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο η κάθε μια, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο πρώτο μισό του αγώνα και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο. Έτσι, μάλλον παράδοξο ήταν το γεγονός, ότι και τα δυο γκολ της Κέρκυρας ήρθαν στην επανάληψη.

Το 1-0 έγινε στο 60'. Ο Μάρτιν έβγαλε τη σέντρα και ο Καλαντζής με ωραίο γυριστό άφησε άγαλμα τον Βιβιανί, που δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Το 2-0 ήρθε εννιά λεπτά αργότερα με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο. Αυτή τη φορά ο Γκουστάβο ήταν ο σκόρερ με φοβερό σουτ από τα αριστερά έξω από την περιοχή της Ξάνθης.

Οι Ακρίτες θα έμεναν με 10 παίκτες στο 82', όταν ο Ντάνι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Θάνου για κάτι που του είπε. Η αποβολή εξόργισε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα με συνέπεια να αποβληθεί και αυτός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις