MotoGP: Παρουσίαση της San Carlo Honda Gresini

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 20:09
UPD:14/03/2012 00:56
A- A A+

Στην παρουσίαση της ομάδας που έγινε σήμερα στο Μιλάνο οι Αλμπέρτο Βιταλόνι και Φαούστο Γκρεζίνι, η San Carlo (πρόεδρός της) και η Team Gresini, ενώνουν για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν την προσπάθειά τους με τον ίδιο δυναμισμό και ενθουσιασμό.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας με την Honda RC213V, την οποία θα οδηγεί ο Αλβάρο Μπαουτίστα, την Honda CBR 1000 RR που φέρει στη σφραγίδα της FTR στη νέα κατηγορία των CRT μοτοσικλετών και αναβάτη τον Μικέλε Πιρό αλλά και την Honda NSF250R στη Moto3, την οποία θα οδηγεί ο νεαρός Νικόλο Αντονέλι.

Η μοτοσικλέτα του Μπαουτίστα θα είναι βαμμένη μαύρη σα φόρο τιμής προς τον αδικοχαμένο Μάρκο Σιμοντσέλι, η απουσία του οποίου δεν πέρασε απαρατήρητη στην εκδήλωση. Ο Φαούστο Γκεζίνι τόνισε ότι ήταν δύσκολη η απόφαση της ομάδας να συνεχίσει. Αλλά, όπως είπε, θεωρεί ότι και ο ίδιος ο Μάρκο δεν θα ήθελε να σταματήσουν, αλλά να συνεχίσουν για να τον τιμήσουν.

Ο αναβάτης που πήρε τη θέση του στην Ιταλική ομάδα, Αλβάρο Μπαουτίστα, υπογράμμισε ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας νέας περιπέτειας. «Πραγματικά χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ στο Μιλάνο για την παρουσίαση της ομάδας San Carlo Honda Gresini. Αυτή είναι η αρχή μιας νέας περιπέτειας για εμένα και πιστεύω ότι όλα είναι έτοιμα για να έχουμε μια καλή χρονιά. Επέστρεψα από τη Σεπάνγκ νιώθοντας ικανοποιημένος γιατί είχαμε πολύ θετικές δοκιμές και τώρα μπορούμε να πάμε στη Χερέθ να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές στη δουλειά που κάναμε πριν την έναρξη της σεζόν. Επίσης να προσπαθήσω να νιώσω ακόμη πιο άνετα και να έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη Honda RC213V», δήλωσε ο 27χρονος Ισπανός αναβάτης.

Ο Μικέλε Πίρο δήλωσε ενθουσιασμένος που έχει στα χέρια τη νέα μοτοσικλέτα, η οποία ετοιμαζόταν και δεν είχε δοκιμαστεί σε πίστα. «Επιτέλους έχω στα χέρια μου τη μοτοσικλέτα μου! Ανυπομονώ να την οδηγήσω. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα έχει κάνει καλή δουλειά και είμαι σίγουρος για την πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας. Δεν θα είναι εύκολα στην αρχή, αλλά μαζί με τα παιδιά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Ο νεαρός Νικόλο Αντονέλι στάθηκε στο γεγονός ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι κάτι το καινούργιο για αυτόν. «Ολα είναι παντελώς νέα για εμένα και είναι συναρπαστικό να βιώνω την ατμόσφαιρα της παρουσίασης μιας μεγάλης ομάδας όπως αυτή. Το να βρίσκομαι μαζί με τους Αλβάρο και Μικέλε μου έδωσε μία γεύση τους παγκοσμίου πρωταθλήματος. Εκείνοι με τη σειρά τους μου ευχήθηκαν καλή τύχη στη νέα χρονιά. Εχω ήδη μια καλή αίσθηση της μοτοσικλέτας στη Moto3 και θα προσπαθήσουμε να την βελτιώσουμε στις προσεχείς δοκιμές, στη Χερέθ», δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης που θα κάνει το ντεμπούτο του στην κατηγορία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις