Β. Εξαρχος: Αυτονόητη η στήριξη στον Ευ. Βενιζέλο

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 14:11
A- A A+

«Η ανάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από τον Βαγγέλη Βενιζέλο μετά τις εκλογές της Κυριακής θα είναι απολύτως φυσιολογική και λογική εξέλιξη», είπε ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Βασίλης Εξαρχος στο ρ/σ Flash.

O γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Βασίλης Εξαρχος.

«Δικαιώνονται οι προσπάθειες του για τη χώρα και η μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική διαδρομή της παράταξης. Είναι αυτονόητο ότι έχει την στήριξη όλων μας, είμαστε και θα είμαστε δίπλα του στους αγώνες που πρέπει να δώσουμε και θα δώσουμε όλοι μαζί», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο κ. Έξαρχος απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής «στην κορυφαία διαδικασία της εκλογή της νέας ηγεσίας», καλώντας τους φίλους του ΠΑΣΟΚ «να ασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της έκφρασης γνώμης».

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, διότι η μεγάλη συμμετοχή θα είναι μήνυμα αποφασιστικότητας, θα είναι απόφαση για αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά τη δημιουργία νέων κομμάτων το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι «το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας δεν θα αντιμετωπισθεί με πληθωρισμό κομμάτων και αρχηγών». «Η πολυδιάσπαση των κομμάτων», πρόσθεσε, «δεν βοηθά την χώρα σε αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία».

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο νέος πρόεδρος, ο κύριος Βενιζέλος, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και πρέπει να δώσουμε τη στήριξη, και δίνουμε αυτή τη στήριξη, χωρίς επιφυλάξεις. Γιατί ο αγώνας που θα δώσει και η ευθύνη που αναλαμβάνει είναι πάρα πολύ μεγάλη», δήλωσε ο από την πλευρά του πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, σημείωσε ότι ανεξαρτήτως των ενδεχόμενων σχημάτων κυβερνητικής συνεργασίας «τα προβλήματα πλέον, για τη χώρα και για τον ελληνικό λαό, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν, εάν δεν υπάρχει μια ευρύτερη συναίνεση και ευρύτερη αποδοχή των κινήσεων που θα πρέπει να γίνουν, όχι μόνο μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, αλλά κυρίως μέσα στον ελληνικό λαό, μέσα στην κοινωνία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή