A1 Μπάσκετ: Εύκολα ο Παναθηναϊκός με ΑΓΟΡ

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 18:05
UPD:21:49
A- A A+

Η ομάδα του Ρεθύμνου μπορεί να έχει ακόμα βλέψεις για την 3η θέση της κανονικής περιόδου, αλλά κόντρα στο «τριφύλλι» πολύ δύσκολα θα είχε καλύτερη τύχη. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν χαλαρός και έκανε πολλά λάθη στην άμυνα, όμως επέστρεψε πιο σοβαρός στην επανάληψη και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη.

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο Πανιώνιος, που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιν Ντίμπλερ, ο οποίος είχε επτά στα 12 τρίποντα, καθάρισε εύκολα το Περιστέρι με 77-60.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όπως και ο Κολοσσός Ρόδου, που νίκησε με 86-62 το Μαρούσι και το καταδίκασε και μαθηματικά με υποβιβασμό στην Α2.

Όνειρα για τετράδα κάνει η Καβάλα, που έφυγε με το διπλό από την Γλυφάδα, επικρατώντας του Ίκαρου Καλλιθέας με 79-71, ενώ τέλος ο ΚΑΟΔ έκανε μεγάλο βήμα για την οκτάδα, καθώς εξανάγκασε τον Ηλυσιακό σε ήττα με 94-81.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Αρης ήταν σαφώς ανώτερος του ΠΑΟΚ, του οποίου και επιβλήθηκε με 81-71, καλύπτοντας τη διαφορά από την ήττα του στο μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις