Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» το εισιτήριο για τους «8»

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 13:32
UPD:13:55

A- A A+

Το διπλό των «ερυθρολεύκων» στην Ουκρανία τους επιτρέπει να πατάνε με το ένα πόδι στους «8» της διοργάνωσης, αλλά παρόλα αυτά ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και να έχει τους παίκτες του προσηλωμένους στο παιχνίδι με το φόβο μη γίνει καμία... στραβή.

Ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με το κλασικό για την Ευρώπη φέτος 4-3-2-1. Ο Μέγιερι θα καθίσει κάτω από τα δοκάρι και στην άμυνα θα παραταχθούν οι Τοροσίδης (δεξιά), Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος (κέντρο) και Χολέμπας (αριστερά). Στα χαφ θα παίξουν οι Ορμπάιθ, Μανιάτης Ιμπαγάσα, ενώ στην επίθεση στα δυο άκρα θα είναι οι Μιραλάς και Φουστέρ και στην κορυφή ο Τζιμπούρ.

Στον αντίποδα, πιο ακόμα πιο επιθετικό, απ' όσο συνηθίζει να είναι, αναμένεται να εμφανιστεί η Μέταλιστ, καθώς δεν της μένουν άλλα περιθώρια και για να ελπίζει θέλει να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα.

Ο Μίρο Μάρκεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε ένα 4-2-3-1 με τους Ντισλιένκοβιτς, Γκουέγιε, Τορσιγκλιέρι, Βιγιάγκρα, Πσχενιτσνίκι, Ξαβιέ, Τόρες, Μπλάνκο, Σόσα, Τάισον και Ντέιβις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις