Ανοιξιάτικος και σήμερα ο καιρός

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 07:05

A- A A+

Γενικά αίθριος και σχετικά ζεστός θα είναι σήμερα ο καιρός με ομίχλες κατά τόπους το πρωί και πιθανότητα τοπικών βροχών τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Στην Αττική, αναμένεται καλός καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη αναμένεται τις πρωινές ώρες. Το θερμόμετρο θα δείξει από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Mακεδονία, Θράκη

Kαιρός: γενικά αίθριος.τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι άνεμοι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Aνεμοι: ασθενείς

Θερμοκρασία: από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Kαιρός: αρχικά σχεδόν αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου και δυτικής Στερεάς είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Aνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 04 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Kαιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας όπου και ενδέχεται να βρέξει. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Aνεμοι: ασθενείς.

Θερμοκρασία: από 04 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Kαιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Aνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσιου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Kαιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Aνεμοι: στα βόρεια ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 μποφόρ. Στα νότια βόρειων διευθύνσεων 4 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή