Ευρωλίγκα: Για το 1-0 με Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 13:36

A- A A+

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το 1-0 και εν συνεχεία την Πέμπτη να διπλασιάσουν τις νίκες τους, προκειμένου να πάνε στο Τελ Αβίβ έχοντας διατηρήσει το πλεονέκτημα της έδρας τους. Η σειρά εξ άλλου κρίνεται στις τρεις νίκες και αν το «τριφύλλι» δεν καταφέρει να φύγει με ένα διπλό από το Ισραήλ, θα μπορεί σε πέμπτο ματς στην Αθήνα να πάρει το εισιτήριο για το Final 4 της Βαρκελώνης.

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα ύψη από το προπερασμένο Σάββατο και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ και αγωνιστικά η ομάδα δείχνει έτοιμη σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σεζόν.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στη μέση και θα δώσει κανονικά το «παρών», όπως και ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος έχασε το ματς με το Περιστέρι λόγω ίωσης, αλλά πλέον είναι πανέτοιμος για τη σειρά με τη Μακάμπι.

Οι Ισραηλινοί, που έρχονται χωρίς απουσίες στην Αθήνα, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, καθώς σε διάστημα 10 ημερών μετράνε τέσσερα ματς και το σημερινό θα είναι το πέμπτο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις