Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2002 07:01
UPD:07:33
A- A A+

Πρόσκαιρες νεφώσεις στη Νότια Ελλάδα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με πιθανότητα βροχών στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωεκάνησα τις πρωϊνές ώρες. Στην υπόλοπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-ανατολικοί στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί με μικρή εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 11 έως 25 βαθμούς, και στα νησιά από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιο-ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειο-ανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί με εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-ανατολικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή