Εθνική Ομάδα: Το πρόγραμμα του Euro

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 15:15
UPD:31/05/2012 13:04

A- A A+

Βάσει αυτού, στις 20 Μαϊου η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η επιστροφή της έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουνίου, αλλά θα μείνει επί ελληνικού εδάφους μόλις δύο 24ωρα, καθώς στις 3 Ιουνίου θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου πέντε ημέρες μετά θα δώσει και το εναρκτήριο ματς του τουρνουά με την εθνική ομάδα της διοργανώτριας χώρας.

Όπως έγινε γνωστό οι προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους θα είναι ανοικτές για τους δημοσιογράφους, κάτι που δεν θα ισχύσει γι' αυτές που θα διεξαχθούν στην Πολωνία. Την απόφαση αυτή έλαβε ο Φερνάντο Σάντος, καθώς πρόθεσή του είναι να δουλέψει πάνω σε θέματα τακτικής και επιθυμία του είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι προσηλωμένοι στις εντολές του.

Βάσει της ενημέρωσης που έχει η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία από την UEFA, κάθε μέρα θα παραχωρείται μια συνέντευξη Τύπο πριν από κάθε αναμέτρηση της εθνικής, στην οποία θα συμμετέχει ο προπονητής και ένας ή δύο παίκτες. Οι δηλώσεις θα γίνονται υποχρεωτικά στο γήπεδο του αγώνα.

Σε σχέση με αυτό που ίσχυε στο παρελθόν, ο κάθε προπονητής θα δίνει συνέντευξη Τύπου και την επόμενη ενός αγώνα.

Όλες οι συνεντεύξεις Τύπου και οι συνεντεύξεις που θα γίνονται εκτός αγώνων, θα διεξάγονται στα media center της κάθε ομοσπονδίας. Για την Ελλάδα έχει παραχωρηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στην περιοχή Λεγκιόνοβο, δίπλα στο προπονητικό κέντρο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις