Δεν αποκλείει μετάθεση των εκλογών ο Γ. Καρατζαφέρης

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 19:22

Το ενδεχόμενο μετάθεσης των εκλογών τον Σεπτέμβριο δεν απέκλεισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

A- A A+

Το ενδεχόμενο μετάθεσης των εκλογών τον Σεπτέμβριο δεν απέκλεισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σημειώνοντας ότι πως υπάρχει διστακτικότητα αναφορικά με τη διενέργειά τους.

Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε για μια ακόμη φορά τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός κυβέρνησης, ενώ επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ λέγοντας ότι έχουν δέσει τα χέρια τους πισθάγκωνα με την υπογραφή τους στο Μνημόνιο.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέλαβε την άποψή του υπέρ της χρήσης όπλου από τους πολίτες στην περίπτωση που δεχθούν επίθεση από κακοποιούς στο σπίτι τους και υποστήριξε ότι η Ελλάδα «είναι ξέφραγο αμπέλι» αναφορικά με το θέμα των παράνομων μεταναστών. «Δεν θεωρώ σωστή την άποψη να κυκλοφορούν όλοι με ένα όπλο και να σκοτώνουν στον Αγιο Παντελεήμονα και δεν πρέπει να γίνει αυτό, αλλά από το να με σκοτώνει ο άλλος, νομίζω ότι η άμυνα είναι ιερό πράγμα. Να καταλάβουν ότι εδώ δεν είναι παράδεισος της παρανομίας», σημείωσε.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, όπως είπε, τις προτάσεις του για τα στρατόπεδα ως χώρους φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών, τις υιοθέτησαν οι κ.κ. Σαμαράς και Χρυσοχοΐδης, και τόνισε ότι «ο νομοταγής πολίτης, δικαιούται να οπλοφορεί, αν το θέλει, και η Πολιτεία θα επιλέξει που θα τα δώσει». Πρότεινε επίσης να δοθούν άδειες από την Πολιτεία και να χρηματοδοτηθεί η αγορά όπλου «από τη στιγμή που η ίδια η Πολιτεία δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια» των πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή