Νέες προσχωρήσεις στο ΛΑ.Ο.Σ.

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 14:58
UPD:15:19
A- A A+

Την προσχώρηση της δημοσιογράφου Δήμητρας Αλεξάκη και του Δημήτρη Κοσμά, οικονομολόγου, πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου, στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ ανακοίνωσε σήμερα ο Γ. Καρατζαφέρης.

«Η Δήμητρα Αλεξάκη είναι μια εξαιρετικά σοβαρή και γνωστή πολιτική συντάκτης. Τώρα απεφάσισε να ενώσει την εμπειρία της μαζί μας στον πολιτικό στίβο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. καλοσωρίζοντάς τη στο κόμμα και γνωστοποίησε πως θα είναι υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής.

«Είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω στις εκλογές. Δεν θα είναι εύκολο για μένα», δήλωσε από την πλευρά της η κ. Αλεξάκη και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ για την τιμή που της έκανε.

«Ο κ. Δημήτρης Κοσμάς, οικονομολόγος, πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου, άνθρωπος που δεν φοβήθηκε να συγκρουστεί με κατεστημένες δυνάμεις, είναι κοντά μας και ενώνει τη δική του πολιτική προσπάθεια με αυτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», τόνισε για την έτερη προσχώρηση στο κόμμα του ο κ. Καρατζαφέρης και εκτίμησε πως «η παρουσία του θα ενδυναμώσει το ήδη δυνατό ψηφοδέλτιο του Νομού Κορινθίας».

Από το ΛΑ.Ο.Σ. ανακοινώθηκε επίσης, ότι από σήμερα τον κομματικό του μηχανισμό στην Περιφέρεια Αιγαίου πλαισιώνουν οι κ.κ. Βασίλης Καραΐσκος ως περιφερειακός σύμβουλος και Δημήτρης Κωτσόπουλος ως αναπληρωτής περιφερειακός Σύμβουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή