Α1 Μπάσκετ: Προβάδισμα για την 3η θέση ο Κολοσσός

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 18:17
A- A A+

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την θέση του στα πλέι οφ και θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Εύκολη ήταν η επικράτηση του ΚΑΟΔ επί του «καταδικασμένου» Αμαρουσίου, με 96-58, στη Δράμα. Μετά τη «βαριά ήττα» από τον ΠΑΟΚ οι γηπεδούχοι απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ και διατήρησαν ζωντανές τις λίγες ελπίδες που έχουν για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα.

Επέστρεψε στα «τρίποντα» ο Κολοσσός Ρόδου, που νίκησε άνετα το Περιστέρι με 83-53, στο «Βενετόκλειο». Οι Ροδίτες, μετά το πρώτο 10λεπτο, ανέβασαν στροφές, προηγήθηκαν με 8 πόντους στο ημίχρονο (39-31), ενώ έκαναν «περίπατο» στην τρίτη, όπου απέκτησαν διαφορά 19 πόντων (55-36), για να κλείσουν το ματς στο +30. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά διατηρήθηκε στην 3η θέση της κατάταξης.

Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του, ο Αρης επικράτησε του Ρεθύμνου στο «Αλεξάνδρειο» με 78-60. Η ήττα αυτή μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τους Κρητικούς, στην προσπάθεια που κάνουν για να μπουν στην πρώτη τετράδα, ενώ για τους Θεσσαλονικείς δεν υπήρχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας κι έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Μίνι-έκπληξη σημειώθηκε στη Γλυφάδα, όπου ο Ικαρος Καλλιθέας επικράτησε του ΠΑΟΚ με 82-64. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την ήττα αυτή δύσκολα θα πρέπει να περιμένει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να δει εάν θα προλάβει τα πλέι οφ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις