Σούπερ Λίγκα: ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-1

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 21:38
UPD:25/03/2012 13:40
A- A A+

Ο Βραζιλιάνος με το υπέροχο τέρμα που πέτυχε στο 18΄ χάρισε τη νίκη στους «πράσινους» με 1-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε το πρώτο πιάτο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» μείωσαν στους 7 βαθμούς τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, που παίζει αύριο με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο, το πρωτάθλημα είναι στα χέρια των «ερυθρόλευκων», ιδιαίτερα εάν πάρουν τη νίκη στο ματς με τους Αρκάδες.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου συνεχίζει να…απέχει από τα «τρίποντα» για 6η διαδοχική αγωνιστική, καθώς μετράει 5 ήττες και μία ισοπαλία.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με την ατομική προσπάθεια και το άψογο τελείωμα του Κλέιτον, ενώ έχασε άλλες δύο-τρεις καλές ευκαιρίες με τους Νίνη και Χριστοδουλόπουλο. Ο Νίνης, στην πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα, μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ήταν εξαιρετικός. «Γέμισε» το κέντρο των «πρασίνων», είχε σωστές μεταβιβάσεις και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή. Απείλησε, μάλιστα, δύο φορές με σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, ενώ μεγάλη ευκαιρία στο 15΄ έχασε και ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος βιάστηκε και δεν πλάσαρε σωστά τον Σαχσανίδη.

Ο ΟΦΗ, αντίθετα, απογοήτευσε στα πρώτα 45 λεπτά, διάστημα στο οποίο δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία του Καρνέζη.

Το τετ-α-τετ του Κουίνσι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (πλάσαρε άουτ), καθώς και η μεγάλη επέμβαση του Καρνέζη στο πλασέ του Μάντζιου, ήταν οι στιγμές που «σημάδεψαν» το δεύτερο μέρος. Ο διαιτητής Τριτσώνης διέκοψε το ματς στο 76΄ για περίπου 9 λεπτά, λόγω καπνογόνων που άναψαν στην εξέδρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις