Primera Division: Νίκη... Champions League η Μάλαγα

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012 23:29

A- A A+

Η διαφορά των έξι βαθμών που χωρίζει τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα παρέμεινε μετά την 30η αγωνιστική, ενώ στο τιμ των ομάδων που παλεύουν για την έξοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπήκε για τα καλά η Μάλαγα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Εσπανιόλ, που προηγήθηκε κι «έπιασε» στην 3η θέση τη Βαλένθια, που ηττήθηκε σε δεύτερο διαδοχικό ματς, αυτή την φορά από την Χετάφε με 3-1.

Σημαντικό «διπλό» επί της Λεβάντε με 2-0 πέτυχε η Οσασούνα, αποτέλεσμα που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα της Παμπλόνα να κάνει όνειρα για την κατάκτηση της 4ης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Στη μάχη... της ουράς, η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ εξακολουθεί να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής, καθώς μετά το «διπλό» επί της Βαλένθια, νίκησε στις καθυστερήσεις και την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 και δείχνει αποφασισμένη να παλέψει μέχρι το τέλος.

Μεγάλο «διπλό» πήρε και η Βιγιαρέλ στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο με 2-0, αποτέλεσμα που έδωσε τη δυνατότητα στο «κίτρινο υποβρύχιο» να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού (έξι βαθμούς).

Σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή πήρε η Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Σαν Μαμές» επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1) με το γκολ του Λόρα στο 90΄.

Με το ίδιο σκορ τελείωσε και η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπέτις και τη Σανταντέρ, ενώ η αυλαία της 30ης ημέρας πέφτει αύριο με την αναμέτρηση, Γρανάδα-Σεβίλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις