Πέταξε για το Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 13:18
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

A- A A+

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστησε στους παίκτες του την προσοχή, ότι στο Ισραήλ δεν θα πρέπει να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους ούτε για ένα λεπτό και να παίξουν με όσο πιο επιθετική άμυνα γίνεται.

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκεί. Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα από το πρώτο λεπτό. Να μην αφήσουμε να μας ξεφύγει ο έλεγχος», δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει: «Μετά από δυο παιχνίδια στην Ελλάδα δεν περιμένουμε κάτι να μας εκπλήξει. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Κάθε ματς στη σειρά αυτή είναι διαφορετικό».

Ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, όμως στο δεύτερο η Μακάμπι, όχι μόνο τον «βραχυκύκλωσε», αλλά κατάφερε και να φύγει από το ΟΑΚΑ με τη νίκη. Ο Στράτος Περπέρογλου υποστήριξε γι’ αυτό από την πλευρά του, πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να βρουν τι έκαναν λάθος και να το διορθώσουν.

«Είναι μια δύσκολη σειρά αγώνων αλλά πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε έναν αγώνα στο Τελ Αβίβ. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος στο δεύτερο ματς και να διορθώσουμε αρκετά σημεία από το παιχνίδι μας. Σημαντικότερα από όλα την άμυνα. Πάμε στο Τελ Αβίβ για τουλάχιστον μια νίκη αλλά προφανώς θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες και να πάρουμε την πρόκριση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις