Ίβκοβιτς: Δεν θέλω να έχουμε άγχος με τη Σιένα

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 18:20

A- A A+

«Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ καθοριστικά παιχνίδια και γι’ αυτά τα ματς ετοιμάζουμε την ομάδα με πολύ σκάουτινγκ. Πρώτα απ’ όλα, αυτό που θέλω είναι να μην έχουμε άγχος αφού το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Στα δύο πρώτα ματς είχαμε κάποια τραγικά δεκάλεπτα και αν έχουμε τέτοια δεκάλεπτα και εδώ, θα έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες να κερδίσουμε», σχολίασε ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου εν όψει των δυο αγώνων της ομάδας με τους Ιταλούς στο ΣΕΦ για τα play off της Ευρωλίγκας.

Σχετικά με τη Σιένα, ο «Ντούντα» σημείωσε: «Το στυλ της ομάδας είναι γνωστό. Νομίζω πως είναι η πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Έχει κάνει πάρα πολλές μεγάλες εκτός έδρας νίκες και μεταξύ άλλων νίκησε εύκολα τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Εμείς στην έδρα μας, πλην του ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν έχουμε χάσει άλλο.

Πρέπει να έχουμε αρχές στο παιχνίδι μας, εύκολο ή δύσκολο, κανείς δεν ξέρει. Αυτά τα παιχνίδια είναι η μεγάλη ευκαιρία να απολαύσει τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα».

Τέλος, για τη στρατηγική που πρόκειται να ακολουθήσει, είπε: «Δεν μπορείς να σκεφτείς από τώρα να αποφασίσεις τα σχήματα, το παιχνίδι είναι “ζωντανό”, δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα τι θα κάνεις. Ο Βασιλόπουλος μας ταίριαζε πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να μην έχουμε τέτοια διαιτησία με τους Χάινς και Ντόρσεϊ να φορτώνονται με πολλά φάουλ. Και το χαμένο σουτ δεν είναι τελειωμένο, σίγουρα πρέπει να στηρίξουμε τα χαμένα σουτ, να πάμε στο ριμπάουντ. Πρέπει να διαχειρίζεσαι αυτά τα ματς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις