H ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 10:32
UPD:10:41
A- A A+

11:00 Στάση εργασίας των εργαζομένων στο μετρό, τον ηλεκτρικό και το τραμ έως τις 15:00.

11:00 Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα, με κύριο θέμα το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με το «Σύστημα αξιολόγησης των υπαλλήλων και των οργανικών μονάδων του Κράτους, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) πρώτου και δεύτερου βαθμού και άλλων φορέων του Δημοσίου Τομέα».

11:30 Συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

12:00 Ο υπουργός Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και θρησκευμάτων Καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος παραχωρούν συνέντευξη Τύπου για θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν στην ανώτατη εκπαίδευση.

12:30 Συνέντευξη Τύπου από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τις ομοσπονδίες του χώρου της Υγείας με θέμα: «Η Δημόσια Υγεία στο έλεος του Μνημονίου: Επιπτώσεις για τους εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας καθώς και για τους πολίτες – χρήστες των υπηρεσιών αυτών», στα γραφεία της.

- Διήμερο συνέδριο για την ενέργεια με θέμα "Re-designing the Euro" που διοργανώνει η Economist Conferences, στο ξενοδοχείο Divani Apollon. Στους κεντρικούς ομιλητές περιλαμβάνονται ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Ενέργειας του Ισραήλ Uzi Landau και ο υπουργός Εμπορίου της Κύπρου Νεοκλής Συλικιώτης.

17:00 Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα με τον υπουργό Ενέργειας και Υδάτων του Ισραήλ Uzi Landau.

19:00 Ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Δήμου Σαρωνικού.

- Επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ) στη Λάρισα, την SEEBRIG (South Eastern European Brigade) στον Τύρναβο και το CAOC (Combined Airforce Operation Center), στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του σε μονάδες της περιφέρειας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή