Βόλεϊ: Σαράντα προσκλήσεις στον τελικό γυναικών

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 20:56

Μεταξύ... συγγενών και φίλων θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στις 7 Απριλίου στην Πρέβεζα. Στιγμιότυπο από προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

A- A A+

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ κάθε ομάδα θα πάρει από 20 ονομαστικές προσκλήσεις για να τις διαθέσει στους οπαδούς της, ενώ δεν θα μοιραστούν καθόλου εισιτήρια!

Επίσης, οι δύο «αιώνιοι» θα παραλάβουν άλλες 20 προσκλήσεις, οι 15 εκ των οποίων θα διανεμηθούν στους συγγενείς των αθλητριών και 5 VIP για μέλη των διοικήσεων και των προσκεκλημένων τους.

Όπως έγινε γνωστό όλες οι προσκλήσεις θα έχουν αριθμό δελτίου ταυτότητας και κατά την προσέλευση στο γήπεδο θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων. Επίσης, οι προσκλήσεις που θα λάβουν οι ομάδες, θα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά (χρώμα, γραμματοσειρά κλπ) και ανά κατηγορία θα καθίσουν σε διαφορετικό σημείο στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα διανεμηθούν από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος σε αθλητές και αθλήτριες ομάδων βόλεϊ της Δυτικής Ελλάδας, σε μαθητές σχολείων, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στον Δήμο Πρέβεζας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις