Euroleague: Σφραγίζει το εισιτήριο για Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 13:35
UPD:13:39

A- A A+

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται ήδη με 2-1 στη σειρά των play off της Ευρωλίγκας και θέλουν μόνο μια νίκη για να πάρουν την πρόκριση.

Στα μέχρι στιγμής τρία παιχνίδια με του Ιταλούς, ο Ολυμπιακός έχει εμφανιστεί πολύ ανώτερος των αντιπάλων του και δίκαια έχει καταφέρει να επικρατήσει τόσο στο πρώτο, όσο και στο τρίτο ματς της σειρά. Παρόλα αυτά, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι παίκτες του δεν θέλουν να ξεχάσουν σε καμία περίπτωση τι συνέβη πέρσι στα play off, όταν είχα βρεθεί ξανά αντιμέτωποι με τη Σιένα.

Η ομάδα του Πειραιά είχε τότε το πλεονέκτημα έδρας και στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ είχε επικρατήσει με το επιβλητικό 89-41. Στο δεύτερο ματς, όμως, η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι έκανε το διπλό και στη συνέχεια πήρε τις νίκες που ήθελε για να πάει στο Final Four της Βαρκελώνης.

Στα αγωνιστικά, και οι δυο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Ολυμπιακός ίσως αναγκαστεί να παίξει χωρίς τους Έισο Λο και Τζόι Ντόρσι, που δεν κατάφεραν να προπονηθούν την Πέμπτη, ενώ από τη Σιένα θα απουσιάσει ο Μπούτσι Θόρντον, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις