Να μείνει στον Ολυμπιακό και του χρόνου θέλει ο Μιραλάς

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 14:42

A- A A+

Ο Βέλγος επιθετικός δεν έκρυψε, πως υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού για το πρόσωπό του, όμως σημείωσε, ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στους «ερυθρολεύκους» για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν.

«Πράγματι, υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά νιώθω πολύ καλά εδώ. Η ομάδα μου έδειξε εμπιστοσύνη όταν τα πράγματα είχαν αρχίσει να πηγαίνουν άσχημα για μένα. Επιπλέον, αμείβομαι πολύ καλά. Δεν θέλω να φύγω από αυτό το περιβάλλον. Μάλιστα, αρέσει και στην οικογένειά μου. Θα ήθελα να μείνω για άλλη μια σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως παραδέχθηκε, η Ελλάδα ποδοσφαιρικά δεν ήταν μέσα στα σχέδιά του, αλλά εν τέλει αποδείχθηκε εξαιρετική επιλογή για την καριέρα του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν προόριζα τον εαυτό μου για εκεί. Μετά τη Σεντ- Ετιέν, όμως, αναζητούσα νέες προκλήσεις, μακριά από εδώ. Οι εμφανίσεις μου στην Ελλάδα με βοήθησαν να επιστρέψω στην εθνική ομάδα και να μιλούν για μένα».

Ακόμα, για τις επιδώσεις του με τον Ολυμπιακό, είπε: «Είμαι ήρεμος. Πέρυσι σημείωσα 14 γκολ. Ήθελα να κάνω το ίδιο και φέτος. Από τη στιγμή που είχα πιάσει τα 14 νωρίτερα, σκέφτηκα ότι μπορούσα να ξεπεράσω την προηγούμενη επίδοσή μου. Τα κατάφερα με τα τέσσερα γκολ που σημείωσα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή σεζόν, παρόλο που αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην αρχή».

Μήνυμα παραμονής στον Ολυμπιακό έστειλε ο Κέβιν Μιραλάς με δηλώσεις του στο περιοδικό «France Football». Ο Βέλγος επιθετικός παραδέχτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ξένους συλλόγους, όμως υπογράμμισε ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στον Πειραιά για τουλάχιστον άλλη μια χρονιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις