Χάινς: Τελικό στο Final Four με Παναθηναϊκό

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 16:17
A- A A+

Ο πρωταγωνιστής των «ερυθρολεύκων» στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς με Σιένα εξήγησε πως η καλή χημεία μέσα στην ομάδα έδωσε την ώθηση στον Ολυμπιακό να κάνει την υπέρβαση.

«Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Λίγοι περίμεναν πως θα φτάναμε ως εδώ, επειδή έχουμε μία ομάδα με πολλά νέα παιδιά και με παίκτες που ως επί το πλείστον δεν έχουν πετύχει μέχρι τώρα μεγάλα πράγματα στην καριέρα τους, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Με πολλή δουλειά, καλό κλίμα και την κατάλληλη χημεία φτάσαμε ως εδώ», τόνισε στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στην ερώτηση του που κρίθηκε η σειρά με τους Ιταλούς, εξήγησε πως το πλέον καθοριστικό ήταν το πρώτο ματς, όπου ο Ολυμπιακός έκανε το μπρέικ.

«Πιστεύω πως η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι γύρισε όλη την ψυχολογία προς το μέρος μας», σημείωσε.

Για τις προσωπικές του εντυπώσεις από τον φετινό Ολυμπιακό, είπε: «Δεν φανταζόμουν όταν πέρυσι αγωνιζόμουν στην Μπάμπεργκ ότι θα έφτανα ένα χρόνο μετά να παίζω στον Ολυμπιακό και τώρα να είμαστε έτοιμοι να λάβουμε μέρος στο Final 4. Ήλπιζα πως θα είχα πρόοδο στην καριέρα μου, αλλά δεν περίμενα να γίνουν όλα αυτά μέσα σε ένα χρόνο. Είμαι τυχερός που ο Ολυμπιακός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Όσο για το αν θα ήθελε τον Παναθηναϊκό στον τελικό… «Θα ήθελα να προκριθεί και να τεθούμε αντιμέτωποι, γιατί αυτό θα σήμαινε πως θα φτάναμε στον τελικό της διοργάνωσης. Θα ήταν ένας πολύ ωραίος τελικός λόγω της αντιπαλότητας που έχουν οι δύο ομάδες και θα είχαμε ένα έξτρα κίνητρο για να νικήσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις