Υδατοσφαίριση: Τρίτη ήττα των γυναικών από Ρωσία

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 18:03
UPD:18:37

A- A A+

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του προ-ολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης, η Εθνική ομάδα των γυναικών επιβεβαίωσε γι’ άλλη μια φορά ότι θέλει πολλή δουλειά για να μπορέσει να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε για τρίτη φορά στο διεθνές τουρνουά του Κίρισι, αυτή την φορά από τη διοργανώτρια, Ρωσία, με 13-8.

Οι γηπεδούχες επέβαλλαν από την αρχή το ρυθμό τους και στο ημίχρονο, ουσιαστικά, είχαν «καθαρίσει» το ματς, καθώς προηγήθηκαν με 9-4. Στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου η διαφορά ανέβηκε στο +6 (11-5). Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση κατάφεραν να μειώσουν σε 11-8, αλλά η «οικοδέσποινα» βρήκε τον τρόπο να πετύχει άλλα δύο τέρματα και να φτάσει άνετα στη νίκη.

Η Ελλάδα ολοκληρώνει αύριο το πρωί (08:00) τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά, με τον αγώνα απέναντι στην Ολλανδία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Στ’ άλλα δύο σημερινά ματς του τουρνουά «Κίρισι Καπ», η Ισπανία νίκησε 9-6 την Ολλανδία, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησαν άνετα της Κίνας με 10-3.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις