Σούπερ Λίγκα: Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-2

Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 21:12
UPD:02/04/2012 00:11

A- A A+

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Κέρκυρα, η Ένωση ανέτρεψε γρήγορα τα εις βάρος της δεδομένα, προηγήθηκε με 2-1, αλλά δέχτηκε το γκολ στα καθυστερήσεις κι έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στους αγώνες που θα κρίνουν ποια ομάδα θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και ποιες στο Europa League.

Το ντεμπούτο του Τιμόθεου Καβακά στον πάγκο των «Φαιάκων» δεν στέφθηκε με νίκη, που τόσο πολύ χρειαζόταν η ομάδα του νησιού του Ιονίου, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα αποτελέσματα στα άλλα ματς, ακόμη κι ο ένας πόντος μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν το έργο της παραμονής στα σαλόνια της Super League παραμένει δύσκολο για την Κέρκυρα, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους. Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Οσμάν, ενώ νωρίτερα ο διαιτητής Δελφάκης άλλαξε την απόφασή του και το πέναλτι που είχε καταλογίσει υπέρ της Κέρκυρας (χέρι του Κοντοέ)…μετατράπηκε σε κόρνερ μετά από συνεννόηση με τους συνεργάτες του.

Η «απάντηση» της ΑΕΚ ήταν άμεση και σε λιγότερο από 25 λεπτά, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με τα τέρματα των Κλωναρίδη (κεφαλιά) και Λυμπερόπουλου (σουτ).

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τσίγκας «νίκησε» τον Κωνσταντόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις