ΗΠΑ: Νεκροί και τραυματίες από τα πυρά ενόπλου σε ιδιωτικό θρησκευτικό κολέγιο

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 22:43
UPD:03/04/2012 08:51

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του ενόπλου σε ιδιωτικό θρησκευτικό κολέγιο του Όκλαντ, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας. Στη φωτογραφία αστυνομικοί επιχειρούν να πλησιάσουν το χριστιανικό Πανεπιστήμιο Οίκος.

A- A A+

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του ενόπλου σε ιδιωτικό χριστιανικό κολέγιο του Όκλαντ, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο πέντε νεκρούς. Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Παράλληλα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως κρατείται ένας ύποπτος ως δράστης της επίθεσης. Πρόκειται για έναν 40χρονο ασιατικής καταγωγής.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι είδε μια νεαρή να βγαίνει κλαίγοντας από το κολέγιο και να φωνάζει «με πυροβόλησαν». Η τραυματίας, σύμφωνα πάντα με την αυτόπτη μάρτυρα, είπε ότι ο δράστης, που παρακολουθούσε μαθήματα νοσηλευτικής στο κολέγιο, σηκώθηκε μέσα στην τάξη και άρχισε να πυροβολεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή