Κύπελλο Ελλάδας: Στον τελικό ο Ατρόμητος

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2012 18:49

A- A A+

Η ομάδα του Περιστερίου αναδείχθηκε ισόπαλη σε ματς-θρίλερ με τον Αστέρα Τρίπολης, 2-2 και πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Οι Αρκάδες κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους, αν κι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 6ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Μπαρτολίνι), ωστόσο, το ολέθριο λάθος του Πουλίδο στο 72΄ έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Μήτρογλου να ισοφαρίσει και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του.

Οι Περιστεριώτες έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 6ο λεπτό, όταν το πέναλτι που κέρδισε ο Τάτος (στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο Μπαρτολίνι) δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Μήτρογλου, που νικήθηκε από τον Μπαντή.

Στο 15΄, όμως, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Κώστας Μήτρογλου έφυγε από αριστερά, γύρισε ωραία στον Τάτο, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα τον Μπαντή και άνοιξε το σκορ (0-1).

Δεν το έβαλαν κάτω οι γηπεδούχοι και παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς ισοφάρισαν με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μάρτινς και κέρδισε ο Ναβάρο από τον Γιαννούλη στο 21ο λεπτό. Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Αστέρας ανέτρεψε πλήρως το σκηνικό με την κοντινή κεφαλιά του Ναβάρο (2-1). Ενώ οι παίκτες του Τσιώλη είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, το τραγικό λάθος γύρισμα του Πουλίδο προς τον Μπαντή εκμεταλλεύτηκε ο Μήτρογλου, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Με παίκτη λιγότερο τελείωσε το ματς και ο Ατρόμητος, μετά την αποβολή του Σκόνδρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις