Κύπελλο Ελλάδας: «Φουλ» για νταμπλ ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2012 21:06

A- A A+

Μετά τους Περιστεριώτες, ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό. Το 1-0 του πρώτου ημιτελικού στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποδείχθηκε αρκετό για τους «ερυθρόλευκους», που απέσπασαν 0-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ στη ρεβάνς κι έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το νταμπλ της περιόδου 2011/2012. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης μετά από τρία χρόνια απουσίας και συγκεκριμένα από το 2009 όταν είχε επικρατήσει της ΑΕΚ στα πέναλτι στον αλησμόνητο εκείνο τελικό.

Ο ΟΦΗ πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να πετύχει το γκολ που του έδινε δικαίωμα στο όνειρο, αλλά απέναντί του είχε μία καλύτερη ομάδα. Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην ήταν ιδιαίτερα επιθετικός σήμερα, ωστόσο, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε τον έλεγχο και κράτησε πολύ εύκολα μακριά από την περιοχή του τους παίκτες του ΟΦΗ.

Το τελευταίο μισάωρο οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, είχαν μια καλή στιγμή στο 81΄ με το σουτ του Ζορμπά να φεύγει λίγο άουτ, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ακίνδυνοι επιθετικά.

Μία κεφαλιά του Μαρκάνο στο πρώτο μέρος που έφυγε άουτ κι ένα σουτ του Τοροσίδη στο ξεκίνημα του δεύτερου που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σαχσανίδη ήταν οι καλύτερες στιγμές του Ολυμπιακού στο ματς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις