Euroleague: Τελευταία στροφή πριν την Πόλη

Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 13:52

A- A A+

Οι δυο ομάδες είναι ισόπαλες με 2-2 στα play off της Ευρωλίγκας, καθώς αμφότερες έσπασαν την έδρα των αντιπάλων τους. Πρώτοι το πέτυχαν οι Ισραηλινοί, αλώνοντας το Ολυμπιακό Στάδιο στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, αλλά οι «πράσινοι» ανέκαμψαν στα ματς στο «Γιαντ Ελιάου» του Τελ Αβίβ και κατάφεραν στο τέταρτο να νικήσουν και να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Έτσι, λοιπόν, όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο στο Μαρούσι.

Οι φίλαθλοι των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης έσπευσαν να εξαντλήσουν όλα τα «μαγικά χαρτάκια» που κυκλοφόρησαν μέσα σε δυο μέρες το περασμένο σαββατοκύριακο, δείχνοντας για μια ακόμη φορά έμπρακτα την πίστη τους στο συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και το μόνο που προσπαθεί να εμφυσήσει στους παίκτες του είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης, Ούτως ή άλλως, ο καλός Παναθηναϊκός δεν πρέπει να φοβάται τη Μακάμπι, μια κορυφαία ομάδα, που όμως δεν έχει το βάθος της ποιότητας των «πρασίνων».

Πάντως, και οι Ισραηλινοί εμφανίζονται πανέτοιμοι για το ματς και 100% στοχοπροσηλωμένοι στη νίκη, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει κι’ αυτός όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι Κουερίνο Τσέρεμπουχ, Τολγκά Σαχίν και τον Σρέτεν Ράντοβιτς θα συνθέσουν το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις