Συνεχίζονται οι επαφές στελεχών του ΠΑΣΟΚ εν όψει εκλογών

Τρίτη, 14 Μαΐου 2002 07:33
A- A A+

Εντείνονται οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ εν όψει και των δημοτικών εκλογών. Σήμερα συνέρχεται το Εκτελεστικό Γραφείο ενώ χθες συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό το άτυπο επικοινωνιακό όργανο κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ. Υπέρ της εκλογής προέδρου από τα μέλη του κόμματος τάχθηκε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Flash, o Eυάγγελος Βενιζέλος. Τόνισε ότι δεν πρέπει να μπει πήχυς στις δημοτικές εκλογές, ενώ παρατήρησε πως εάν χαθούν δήμοι και νομαρχίες στον δεύτερο γύρο, η ευθύνη δεν θα είναι μόνο του ΠΑΣΟΚ, αλλά της ηγεσίας και των ψηφοφόρων του ΚΚΕ και του Συνασπισμού.

«Στις δημοτικές εκλογές δεν αναδεικνύεται κυβέρνηση και πρωθυπουργός, αλλά δήμαρχοι», τόνισε μιλώντας στον σταθμό ο Χρήστος Παπουτσής και χαρακτήρισε ως μη σοβαρές τις σκέψεις περί διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ. Το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου Μιλένα Αποστολάκη, χαρακτήρισε μέσω του ίδιου σταθμού, σημαντική πολιτική μάχη τις δημοτικές εκλογές, πρόσθεσε όμως ότι δεν υπάρχει αριθμητικό όριο για την εκλογή υποψηφίων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε χθες τις υποψηφιότητες 10 νομαρχών και 62 δημάρχων. Ο Συνασπισμός ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη για τον δήμο της Αθήνας, ενώ στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι εάν η Νίτσα Λουλέ θέλει να στηρίξει την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη, είναι δικαίωμά της. Ξέρει όμως, ότι κάτι τέτοιο είναι έξω από τις αρχές λειτουργίας του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή