Γ. Καρατζαφέρης: Μαραθώνιος μετ' εμποδίων μπροστά μας

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 14:47
UPD:15:39
A- A A+

Είμαστε στην τελική ευθεία -όχι ενός αγώνα σπριντ- αλλά ενός μαραθώνιου, ίσως και μετά εμποδίων, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κατά τη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Πάμε για... 42 χιλιόμετρα στιπλ και όποιος αντέξει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στη σύντομη συνομιλία του με τον κ. Παπούλια, ο οποίος προηγουμένως σημείωσε ότι πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία (για τις εκλογές).

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών, επικαλούμενος το ρευστό πολιτικό κλίμα και την κρισιμότητα των εκλογών. Ήδη, επανέλαβε στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, τα δείγματα γραφής των υπουργών, με τις 500 και πλέον ρουσφετολογικές τροπολογίες που έφεραν στη Βουλή τον τελευταίο μήνα, επιβεβαιώνουν αυτές τις ανησυχίες, ότι τα υπουργικά γραφεία λειτουργούν πλέον ως πολιτικά.

Γ. Καρατζαφέρης: Ζήτησα να υπάρξει υπηρεσιακή κυβέρνηση

Γ. Καρατζαφέρης: Ζήτησα να υπάρξει υπηρεσιακή κυβέρνηση

«Το δεύτερο θέμα που συζήτησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι οι πιέσεις και οι εκβιασμοί για προσφυγή στις κάλπες, να μην αποβούν εις βάρος της βουλήσεως του ελληνικού λαού», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης και εξέφρασε την ελπίδα ότι «οι λόγοι έγιναν επαρκώς κατανοητοί και θα πάμε σε εκλογές, χωρίς τον βιασμό της βουλήσεως του ελληνικού λαού».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή