ΔΗΣΥ: Ο Γ. Μπήτρος επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 13:00
UPD:15:43
A- A A+

Ο Γεώργιος Μπήτρος, ομότιμος καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη.

Με τη ΔΗΣΥ συστρατεύονται επίσης, οι δύο πρώην πρόεδροι της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Φώτης Περλικός και Γιώργος Σαρηγιαννίδης, καθώς και ο διευθυντής του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών Δημήτρης Σκάλκος.

«Για εμάς είναι τιμή, είναι χαρά που με όλα αυτά τα στελέχη τα οποία μπορούν αύριο όχι μόνο να είναι χρήσιμα και απαραίτητα στη νέα προσπάθεια που θα χρειαστεί να κάνει η χώρα, θα δώσουμε μαζί τον αγώνα για μια Ελλάδα διαφορετική με κεντρικό μας μήνυμα "Φταίει το κράτος. Όχι εσύ. Άλλαξέ το"» δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Μπακογιάννη.

Ντ. Μπακογιάννη: «Φταίει το κράτος. Όχι εσύ. Aλλαξέ το»

Ντ. Μπακογιάννη: «Φταίει το κράτος. Όχι εσύ. Άλλαξέ το»

Ο κ. Μπήτρος από την πλευρά του χαρακτήρισε τιμητική την πρόσκληση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη και επισήμανε πως «η χώρα έχει αστείρευτες δυνατότητες οι οποίες αναμένουν μια πολιτική δύναμη να δημιουργήσει τις θεσμικές προϋποθέσεις για να αναδειχθούν: Μια τέτοια πολιτική δύναμη είναι η Δημοκρατική Συμμαχία».

«Στις επερχόμενες εκλογές καλούμαστε να αντιπαλέψουμε τις δυνάμεις του ανεύθυνου λαϊκισμού, του επικίνδυνου μηδενισμού και της στείρας άρνησης, που απειλούν να γυρίσουν την ελληνική κοινωνία δεκαετίες πίσω» τόνισε στις δικές του δηλώσεις ο κ. Σκάλκος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή