Κάλεσμα Αλ. Παπαρήγα για «μαζική υπερψήφιση» του ΚΚΕ

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 18:59

Η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε την ανάγκη να προκύψει μετά τις εκλογές «μια λαϊκή συμμαχία ορμητική», η οποία, όπως είπε, «θα καταφέρει να αποκρούσει τα νέα μέτρα που έρχονται».

A- A A+

Προσκλητήριο στους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τους νέους να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, απηύθυνε η γ.γ. της Κ.Ε. του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.

«Τους καλούμε στις εκλογές του Μαΐου να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο άλμα, ένα άλμα εις ύψος, με τη μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ παντού σε όλη τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα αποτελεί τη λύση για το λαό.

Η Α. Παπαρήγα για τις εκλογές

Η Α. Παπαρήγα για τις εκλογές

Η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε την ανάγκη να προκύψει μετά τις εκλογές «μια λαϊκή συμμαχία ορμητική», η οποία, όπως είπε, «θα καταφέρει να αποκρούσει τα νέα μέτρα που έρχονται και τα οποία θα είναι ακόμα χειρότερα από αυτά που γνώρισε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, με συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και ως ένα σημείο και ΛΑ.Ο.Σ».

Προειδοποίησε τέλος ότι «τα τρομοκρατικά διλήμματα… θα γίνουν πολύ χειρότερα μέχρι την ώρα που ανοίγουν οι κάλπες», προσθέτοντας ότι αυτοί που τρομοκρατούν «θέλουν ένα λαό ηττημένο, πεσμένο κάτω για να περάσουν τα καινούργια μέτρα σαν οδοστρωτήρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή