Στις 28/04 στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλλου

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 19:09

A- A A+

Η απόφαση αυτή «κλείδωσε» σήμερα, μετά τη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του τελικού, που διεξήχθη στο υπουργείο προστασίας του πολίτη.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει 33.000 εισιτήρια και ο Ατρόμητος 12.500, ενώ πριν τον τελικό θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των δυο φιναλίστ. Αύριο, επίσης, αντιπροσωπεία της αστυνομίας θα κάνει «αυτοψία» στο ΟΑΚΑ, ενώ ζητήθηκε από την διοίκηση του σταδίου να προχωρήσει σε βελτιώσεις για την καλύτερη ασφάλεια των οπαδών.

«Ο τελικός θα γίνει στις 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ στις 20:30 κάτι που το αποδέχτηκε και η ΕΠΟ και η αστυνομία και το κανάλι. Ήταν η πιο ευρεία και έγκυρη σύσκεψη που έχω συμμετάσχει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έγινε αρκετές μέρες πριν τον τελικό. Οι πρώτοι κανόνες μπήκαν, ποιες θύρες θα πάρει η κάθε ομάδα και πόσα εισιτήρια», τόνισε ο εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Μώραλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις αντιρρήσεις που υπήρχαν από την πλευρά της αστυνομίας τις προηγούμενες ημέρες: «Δεν εκφράστηκε επίσημα από την αστυνομία ότι δεν θεωρεί το ΟΑΚΑ ασφαλές γήπεδο. Θα γίνουν ωστόσο κάποιες ενέργειες στο στάδιο για να βελτιωθεί το επίπεδο ασφαλείας, όμως αυτό είναι θέμα της ΓΓΑ και της διοίκησης του ΟΑΚΑ». Για το θέμα των εισιτηρίων εξήγησε ότι δεν υπήρξε διαφωνία, εκτός από δύο θύρες που θέλουν οι ομάδες να ανοίξουν αλλά δεν θέλει η αστυνομία.

Τέλος, από πλευράς Ατρομήτου, ο Γιώργος Χάτζης δήλωσε: «Πιστεύω ότι τα μέτρα που πάρθηκαν αυτή τη φορά είναι σαφώς βελτιωμένα από τα περσινά, ώστε να μην αντικρίσουμε αυτό το ελεεινό χάλι όπως στο τελικό με την ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος θα πάρει περίπου 12.500 εισιτήρια, ενώ ο Ολυμπιακός περίπου 33.000. Φέτος ο Ατρόμητος δεν είναι ομάδα της γειτονιάς, αλλά της Ευρώπης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις