Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει αρχικά για σήμερα και σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 10 έως 24 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες στα αηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική και μόνον το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή